sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Tuparit 4.12 - 6.12

Vieteltiin uuden kämpän tupareita perjantaista sunnuntaille. Meininki oli melekosen villiä ja viina virtasi. Henkilöitä tupareihin osallistui parin päivän aikana arviolta 60hlö ja vähän enemmänkin. Glögistä ja viinasta tehty booli upposi porukkaan aika hyvin, ainakin jutuista ja humalaisista kuvista päätellen. :D Kämppä säilyi tupareista huolimatta LÄHES normaalissa kunnossa. Ainut pikkumoka oli jaanin kännikipitys. :D Äijä harrasti paskahuussiin juoksemista helvetinmoisessa tuiskeessa, ja tuloksena lauma muhkeita mustelmia. Jaani törmäsi kipittäessä suoraan selkä edellä pöntön kylkeen ja kyllähän se pönttö Jaanin massan ansiosta liikahti. Näin juoksutapahtuman sivusta ja näytti kyllä helvetin karusta. Aaaejjaii.
Jaanin selän mustelmista tietää kyllä, että jotain on tullut kohellettua.

Jos normaaleissa tupareissa juodaan sivistyneesti ja hallitusti, niin meillä meininki on ihan jotain muuta. Tuhannet kiitokset kaikille tupareihin osallistuneille, oli ihan helevetin hauskaa. Ehkä best party vähään aikaan =)

Tein tupareihin tarjottavaksi myös ihania cocktail-herkkuja.
*Kinkkua ja sinappimajoneesia itsetehdyn valkosipulipatongin päällä
*Marinoitua punajuurta, aitoa fetajuustoa ja valkosipulipatonkia
*Minikokoisia vatruskoita
*Suklaamoussea filokeksillä


Nomnom, jne ^^


Tomi & Insanity


Team impossible


kravaattiporvarien puoluekokous


Tummat silmät, vaalea tukka


Sormi-perse-ropellus =sopero


Rakastelee barbaran(papan) kanssa


ja jo yks sammunut taakse


ostin uudet simmut ^^ puna-anime-yhdistelmä


Jos en tässä samalla tasottelis, niin tällä hetkellä ois kyllä melekonen Phil Collins darra. Rapula ja vapina, humala ja kapina. FUUUUU

8 kommenttia :

 1. Onnea uuteen kotiin!

  Voi kun sinä ja Grotesca olette kauniita tuossa viimeisessä kuvassa. ♥ Mistä tuo kaulassasi oleva razorbladekoru on? En ole koskaan nähnyt noin iso kenelläkään.

  VastaaPoista
 2. Tänkke duu! :) Grotesca on kyllä helkkarin nätti nainen ^^ Razorblade on muistaakseni ostettu huutonetistä 3€:lla. Noita myydään ehkä jossain backstreetillä tai stuntmanilla?

  VastaaPoista
 3. VOIJJJ EIJJJ! :D Hirvee ilme mulla xD näytän semmoselta kauheelta taikinahirviöltä joka nielasee sut :D Eipäs kehuta ihana tyttö <3

  VastaaPoista
 4. Pakko vielä lisätä, tuparisi olivat todella ihanat pirskeet <3 ^^ Ja booli oli myös hyvvvööö :P

  VastaaPoista
 5. Onnea uuteen kotiin! :)

  Heh, toi blondi heppu tuossa lähikuvassa tais muuten olla miun halloweenpirskeissä. En muista minkä niminen oli, mutta kerkiää näköjään kaikkialle :'D

  VastaaPoista
 6. Ehdottomasti viihdyin ihuna ^^ <3 No hyvä jos se toppi on sulle sopiva :) Itekin tykkäsin noista siun kengistä :D Vähän kopistelin niillä ympäri kämppää taas eilen illalla alakerran naapurien iloksi ^^

  VastaaPoista
 7. Onnea hei täältäkin uuteen kotiin! ^^
  Tiitu ja sää ootte nii nättejä<3.

  VastaaPoista
 8. Grotesca: voehan naapurit sattanas :D voin kuvitella miten naapurit tykkäis, jos kopistelisin kämppää ympäri fetissikengillä. Meininki ois varmaan lähempänä: "kops, kops, tumps, "ai säääätänä", kops kops, *rumpsis*,..."

  MothMount: Joo Sami on kyllä melekonen menijä :D Kerkee varmaan jokaisiin Joensuun pippaloihin.

  Dark-Whisperi: Kiitosta kiitosta! ^^ Joskus pitää järjestää semmoset yhteismiittingit kunhan siekin eksyt Joensuun suunnalle.

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.