tiistai 8. joulukuuta 2009

Paranormal stuff

Olen ollut jo useita vuosia kiinnostunut kaikenlaisesta paranormaalista toiminnasta. Erityisesti minnuu kiinnostaa kaiken maailman demonit, enkelit, riivatut talot, paranormaali tutkiminen & laitteisto, yliluonnolliset ilmiöt ja tapahtumat ja yleensäkin iso osa asioista joita ei järjellä voi selittää. Mie oon lähinnä keskittynyt katselemaan dokumentteja haamuista, ufoista, mielen voimasta, paranormaalista tutkimisesta ja kaikenlaisista henkimaailman asioista. Muutaman kirjankin olen aiheesta lukenut, ja pitkään on ollut ostolistalla myös muutama englanniksi kirjoitettu opus aiheesta. :) Esimerkiksi Ghosts : True Encounters With the World Beyond, I Never Believed in Ghosts Until... : 100 Real-Life Encounters, The Encyclopedia of Ghosts and Spirits.Kuva paranormal activity- elokuvasta

Minuu on jo pitkään kiehtoneet kaikki paranormaalia tutkimista ja haamujen kohtaamista koskevat asiat, vaikken niitä omakohtaisesti olekaan joutunut kokemaan. *koputtaa puuta* Toisaalta haluaisin kokea jonkin paranormaalin ilmiön itse, mutta vain tutkimusluontoisissa olosuhteissa. Voisin olla kiinnostunut esimerkiksi kiertämään autioita/ hylättyjä taloja pienellä porukalla öisin läpi, tai vaikkapa vierailemaan ns. riivatuissa taloissa. EVP-laitteita tuskin saisi mukaan oikeastaan mistään, harmi kyllä. (ainakaan laadukkaita..) Haluaisin päästä testaamaan EVP- kapistusta ihan mielenkiinnosta.

"EVP lyhenne tulee sanoista Electronic Voice Phenomena. EVP-ilmiöllä tarkoitetaan erilaisista elektronisista laitteista kuuluvia selittämättöämiä ääniä. Monet ilmiöstä kiinnostuneet ovat sitä mieltä, että kyseiset äänet ovat peräisin henkimaailmasta. EVP:hen kriittisesti suhtautuvat vetoavat kuitenkin siihen, että yleensä äänet ovat liian epämääräisiä, jotta niitä voitaisiin kutsua viesteiksi henkimaailmasta. On myös löydetty ääniä, jotka sisältävät erikielisiä sanoja. Osa EVP-äänistä on syntynyt vanhan laitteiston käytöstä, esimerkiksi vanhalla nauhurilla on nauhoitettu tv:stä ohjelmaa ja nauhoituksen aikana nauhalle on tullut häiriöitä. "

Muutamia haamuja käsitteleviä katsomisen arvoisia pätkiä ovat esimerkiksi Children Of the Grave, Paranormal state ja Amerikkalainen Ghost Hunters (haamutiimi). Myös googlevideon kätköistä löytyvä " Worlds scariest ghosts caught on tape " on kyllä todella hyvä, ja mielestäni melko laadukkaasti tehty pätkä. :) Henkilökohtaisesti vihaan näitä subtv:n tosi spookyjä "riivatut talot" - tyyppisiä ohjelmia. WHAAT's the point? Random meedio selittää mitä tuntee? Missä todisteet? Tutkittu tieto? Pelkkä talon historian tutkiminen ei valaise asiaa, eikä edes tilasto talossa kuolleista ihmisistä. Suomalainenhan uskoo vasta kun näkee, mutta miun usko vaatii tuollasissa ohjelmissa edes jotain konkreettisia havaintoja haamuista.

Nyt on katsonnan alla pari paranormaalia pätkää: "Possessed" ja "Paranormal Activity"

Jos oikeasti rehellisiä ollaan, niin mie pelkään kaikkea yliluonnollista. Ehkä juuri sen takia tutkin yliluonnollisia ilmiöitä, asioita ja syy-yhteyttä todellisuuteen? Kiusaan itteeni kattomalla niitä erittäin häiritseviä/ ahdistavia pätkiä, ja jollain tavalla tykkään siitä pelon tunteesta. Jo pelkästään paranormaaleista asioista kirjoittaminen saa miut ns. varuilleen. Säikähdin ihan helvetisti, kun ohimennen potkaisin portaiden portin kiinni.

Tässä muutama mielenkiintoinen paranormaali pätkä.
VAROITUS: En todellakaan suosittele heikkohermoisille .

Riivatun naisen äänitys

Paranormal Activityn Traileri:Mainostamani WORLDS SCARIEST GHOST CAUGHT ON TAPE

Kato ny helevetti ihmeessä, todella hyvä pätkä.

4 kommenttia :

 1. Mie tykkään ihan samoista asioista kuin sie :D Tosin itseäni joskus ahdistaa nuo aavepätkät x)
  Miulla on tuo Paranormal Activity koneella ja joskus se pitäs uskaltautua katsomaan.
  Hirveesti on sakki kehunu tuota elokuvaa :P

  VastaaPoista
 2. Ai sieki oot kiinnostunu paranormaaleist jutuista! Nuo jutut on kyllä pelottavia.. Harmi vaan et osa on ihan selkeesti tehtyjä, mut aidot on aika O___O'''!

  Ja aaveet on pelottavia kun niihin törmää... Pitää vähän osua oikeisiin paikkoihin jos niiden läsnäolon haluaa tuntea.

  VastaaPoista
 3. Huu, täällä kans yksi paranormaaleihin ilmiöihin hurahtanut. Haluaisin itse kuulua johonkin haamutiimiin ja yrittää saada yhteyttä henkimaailmaan yms.

  Selkeästi suurin osa netin ja tv:n haamujutut on huijausta, joko tahallista tai tahatonta. Esim. kummituskuvissa ei koskaan tiedä kuvankäsittelyn mahdollisuutta ja aidonkin oloiset videopätkät voi olla vain omaa/muiden mielikuvitusta ja alitajunnan yritys saada oudosta varjosta ihmisen näköinen, aivot kun muuttavat kaiken tunnistamattoman tunnistettavaan muotoon, esim. juuri ihmiskasvoiksi.

  Itse olen kohdannut kummituksen kerran. Ei ollut pelottava kokemus, johtui varmaankin siitä että kummitus oli tuttuni ja tullut kuin viimeisen kerran sanomaan jäähyväiset.

  Kiitos videopätkistä, pitääkin heti kun on aikaa istua alas ja katsoa ne läpi. :) Mukavaa etten ole ainoa höyrähtänyt. :D

  VastaaPoista
 4. Hyikä millanen tuo haamuvideo sitten on? :s anna vähän spoileria, olen itekkin suht kiinnostunut paranormaaliudesta, mutta sillä pelkurimaisella ja emmä-uskalla-vaikka-oikeesti-kiinnostais- asenteella. Tuon Paranormal Activityn - ja heti sen PA2:n samana päivänä - kattominen poikaystävänki kanssa oli dialogiltaan jotain "AAAAA nyt mä kiljun kerro mulle pliis mitä siinä tapahtuu!!" :D

  Mut hei oon tässä jo vähän aikaa tosiaan tsekkaillu sun blokiasti ja oon tosi ilonen että joku kehtaa näyttää tyyliänsä muille ilman sitä perus H&M-Gina-Only- mainstreampaskaa, ja olen itekki tosi kiinnostunu goottityylistä ja muusta vastaavasta (vielä uskallusta vaille omaksua semmonen itellekki :P). Tosi hyvä blogi! Pidä lippu korkealla :)

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.