sunnuntai 13. joulukuuta 2009

I tried to warn you

Eihän sitä ostoksilta voi välttyä, jos vaan malttaa huutonettiä selailla. Mainitsin tuossa pari postausta takaperin siitä, että en ole ostanut "riittävästi" hameita tässä vähään aikaan. No nyt olen, tuli hankittua kaksi hametta lähes samaan aikaan. :F "Kun halvalla sai"


Living Dead Soulsin bondagehame löytyi huuto.netistä, ja ostin samalta myyjältä muitakin kolttuja kun sattui olemaan myynnissä. ^^ Hame on oikeastaan uusi ja sen kyllä huomaa. Tässä mallissa ei tietääkseni muutenkaan ole edessä naruja mutta voipi olla että viritän noihin d-lenkkeihin jonkinlaista satiininauhaa.Edward Scissorhandsin ihana hame löytyi huutonetistä..Tää "kukkaköynnös" on jokseenkin aika söpö :D


Backstreetin sivuilta kattelin jo aikaisemmin Borderline- verkkohupparia. Ei tuo juurikaan lämmitä, mutta kivalta se näyttää esim. värikkään topin päällä.
BTW: huomatkaa bäkkärin verkkohupparin alla pälyilevät SEPPÄLÄN violetit rintaliviit (vai olikohan nuo myynnissä hooämmällä, en muista)


Tässä miun kuva k.o hupparista.Etutaskut
Miulta löytyy ennestäänkin jo yksi fairyhuppari, tosin mustavalkoisena ja paksummalla kankaalla, mutta eihän näitä koskaan oo liikaa.. :D


Edestä tää on ihan perus musta, pinkit tikkaukset ja hihoissa d-lenkit

Tupareiden aikoihin tehtiin Grotescan kanssa vaihtarit. Vaihdoin liian isot Demonian Kink-saappaat Lip servicen gangsta pranksta toppiin. Lipin kuvasta poiketen toppi on (onneksi) liituraidaton. Etiskelin tuota kokomustaa GP- toppia jo pidemmän aikaa, mutta ei sitten koskaan sattunut tulemaan huutiksesta vastaan.


Eli tämmönen toppi kyseessä. Love it <3

5 kommenttia :

 1. *_*<3 Ihania vaatteita olet taas ostanut.
  Mua harmittaa kun olen sen verran epämuodostunut suurimpaanosaan goottivaatteista, esimerkiks Lip Service.. :D

  VastaaPoista
 2. Tykkään simona tuosta tuosta hameesta jossa on tuo nyöritys edessä :P <3 Tuo valkoinen nauha sen hameen reunassa vaan ei itseäni oikein miellytä :( Mutta hienoja löytöjä tyttöinen taasen ^^

  VastaaPoista
 3. Dark-Whisperi, eikös lipillä oo myynnissä myös reilumman kokosia vaatteita? :o Ihan ihme kokoluokitukset niillä ainakin on, kun ässä kokoset vaatteet on miulle melekeen liian pieniä. (normaalisti käytän xs-kokoa..)

  Grotesca: tuo hame on kyllä kiva. Ja itseasiassa tuo nauha on semmonen hoppee :P

  VastaaPoista
 4. Pointsit, että pukeudut, kuten oikeasti tahdot! Kunpa itsekin olis tajunnut vetää enempi attitudea päälle eikä vaan luimistella isoissa ja mustissa vaatteissa, kun oli 18 ;) Nyt kaksikasina en ensimmäisenä ole laittamassa minaria, kun ne käy teitillen nuorillen paremmin :D

  VastaaPoista
 5. miten sun piilarit peittää sun silmän oman värin niin hyvin :o et pupillii ei näy? btw, ihanaa nähä erillaisia, mut silti hyviä blogeja <:

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.