torstai 26. marraskuuta 2009

Etujeejee part 2


Voihan sisälmys kun hajosin noille teijän kommenteille joita pistitte miun blondiin tukkaan. :D Kyllä juu, aivan varmasti pidin hiukset blondeina. MIE MIKÄÄN BLONDI OO! perkele.

Kävin kaverin opinnäytetyössä hiusmallina, ja tässäpä tulos. Ensimnmäisenä päivänä (eilen 25.11) vaalennettiin hiuksista entiset värit pois, eli tuo blondikuva on pelkän vaalennuksen tulos. Toivoin leopardikuviota tukkaan ja sen sain. *3* Isot kiitokset Vilmalle hiuksista.Lepardi!

Tuo hiustyyli on siis sivuilta sellanen, että korvat näkkyy.


12 kommenttia :

 1. Oijoi, aivan supermahtavat hiukset ja ihan sun näköiset ♥

  VastaaPoista
 2. Oi ihana tuo lepardikuvio! :D Mä jo mietin etkai sä VAKAVISSAAN blondiksi aio.. xD

  VastaaPoista
 3. Upee leopardikuvio! Tosin varmaan tuulikestävyys ei ole paras mahdollinen tai siis että kuviot sotkuu helposti... O_o

  VastaaPoista
 4. Hauska :). Tuntu että sulle passaa melkein minkä väriset hiukset vaan :D. Tosin en välttämättä osais jotenkin nähdä sua kokonaan blondeissa hiuksissa :D. Mutta silleen jos ois jotain raitoja :D.

  Mulla on ollut pari kertaa vaaleat hiukset ja ne on olleet ihan tosi järkyttävät. Viimeisimmistä on aikaa jo onneksi 9v enkä oo sen värisissä hiuksissa kovin kauaa viihtynyt. Ehkä jotain raitoja vois laittaa mutta mieluummin tykkään jostain tummemmista hiuksista.

  VastaaPoista
 5. Nam mitkä hiukset. Sopii hyvin toi pinkki sulle.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kiitos Tuulikello! :)

  Dark Whisper: en mie todellakaan mitään blondia ois itelleni ottanut, hyi karmii jo ajatuskin. pinkki on uusi musta ;D

  W: Itseasiassa miulla on sen verran taipuisat hiukset, että kuvio ei juurikaan liiku. Jos laittaa lakkaa, niin ei tuulikaan tukkaa hetkauta :)

  I'm lacking: Hehhee, ei miulle kokoblondit vois sopia ikuna :D Miun mielestä blondit hiukset näyttää nätiltä oikeastaan ainoastaan sellasessa tilanteessa, jossa vaalea väri on oikeasti VAALEA, ei kellertävä. Valkoisen hopeat hiukset yhdistettynä johonkin shokkiväriin voivat olla ihan nätitkin. :) Just joku valkea + neon sininen. Kaunista, kylmää.

  Sini, Kiiitooss! :)

  VastaaPoista
 7. uijui aivan ihana tukka sulla nytten *--*
  hiuksista puheenollen; osaisitko yhtään neuvoa tämmöistä avutonta pikkupaskiaista kun en tiedä yhtään mistä voisin saada semmoiset kuiturastat suht halvalla ja kun öää en osaa edes itse tehdä semmoisia. ,___, sullahan oli yhessä vaiheet semmoiset niin tota ajattelin et osaisit vastata tähän jotenkin 8'> niiin ja nyt tuli kyl fiilis et oon joskus ennenki kysyny tätä samaa tai sitten en mutta aivan sama >'D

  VastaaPoista
 8. niin ja niiden pitäis olla sitten semmoiset ei-hainhammasklipsillä kiinnitetyt.

  VastaaPoista
 9. kyllä kelpais mullekki noi hiukset, täydelliset!

  VastaaPoista
 10. Brutali ja Anonyymi: Kiitos kiitos <33

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.