torstai 29. lokakuuta 2009

Living in a dumpTerveisiä jätesäkkihelvetistä! Myö muutetaan nyt uuteen asuntoon, eli voipi olla että ilman nettiä joutuu kärvistelemään parisen päivää. Jätesäkkikasat ovat kamalat, pelkästään kengät täyttivät neljä kokonaista 200litran jätesäkkiä. Pitäis tehdä varmaan inventaario joskus monoissa, muttakun kaikki tuntuvat olevan niiiiin rakkaita ja mualiman tärkeimpiä. Mie (sydän) miun kenkiä.


Murto-osa kaikesta tavarasta

Tuleva asunto on 80 neliöinen kolmio/ kaksio, ihan miten sen nyt haluaa ajatella. Makkari, Draicille oma musisointihuone, parvi vierasnukkumapaikoille, wc/suihku, yhdistetty olohuone ja tupakeittiö ja parveke.
Naapureita tulevassa kämpässä on täydet nolla kappaletta, eli kämppä sijaitsee teollisuusalueella 2002 rakennetun yritysrakennuksen yhteydessä.

Miulla on jäänyt muiden blogien kommentointi viimeisen viikon aikana turhan vähäiseksi, mutta palailen taas kommenttejen kanssa muuton jälkeen. Kuvia kämpästä, sisustuksesta sun muusta ilmaantuu blogiin sitten kun saadaan tavarat paikoilleen ja kämppä kuosiin.

6 kommenttia :

 1. oi, teijän uus koti kuulostaa ihanalle. :>

  VastaaPoista
 2. okey, loft kämppä ois niinku niin ykkönen <3

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa kivalle toi uus kämppä. Kiinnostaa myös nähdä miltä se näyttää :D.

  VastaaPoista
 4. Toi on kyllä musiikkiharrastuksen kannalta paskamaista toi kerrostaloasuminen, hieno homma että löysitte kämpän, missä ei tarvii turhia varoa mihin kellonaikaan saa pitää ääntä, ja paljonko.

  Sun kengänkoko ei varmaan riitä mun miehekkään massiivisille kintuille, muuten voisin tarjota rakastavan kodin joillekin sun "ylimääräisille" popoille :,D

  VastaaPoista
 5. Kuullostaa tosi hyvältä! Etenkin musaharrastuksen kannalta, metelistä valittavat naapurit osaa olla todella vittumaisia. Ite kans hankin paritalokämpän tuttujen naapureiden vierestä kun naapurit valitti koirista vaikka koirat ei olis olleet edes himassa. Kuvia kehiin kun saat otettua!

  VastaaPoista
 6. Hii! Kiitos kaikille kivoista kommenteista :3

  Ranoira, minkä kokonen fuuti siulla on? Miun kengät on suurinpiirtein kokoa 38-39, kahdet 40 kokoset taitaa löytyä. (ja ne on miulle liian isot, yllätys yllätys)

  Aridith: nyt ollaan täällä asustettu pari päivää, ja on aivan ihana kun sai laitettua subbarit ja isot lattiakajarit vihdoin ja viimein kiinni ^^ kerrostalossa meillä oli vaan pikkukajarit kytkettynä, nyt jytisee paljon paremmin.

  VastaaPoista

Headbanging metal mayhem!

Käytän Special Effectsin tai Directionsin shokkivärejä.
.. Ja olen 168cm pitkä. :)
Värjään ja leikkaan hiukseni itse, en käy kampaajalla.